Psikologe Arta Naçi
Keshillime Klinike

Psikologe Arta Naci

ARTA NAÇI

Psikologe e Keshillimit Klinik

Psikologe  klinike me eksperiencë në fushën e shëndetit mendor , terapitë psiko – pedagogjike, terapitë konjitivo – sjellore , vleresime psikodiagnostike, Lektore në edukimin pas universitar të fushës pedagogji – edukim, sociologji – psikologji, shëndetin parësor /publik , mjekë – farmacistë) në Shqipëri dhe jashtë vendit.

Tel : +355696003300

Email : [email protected]

Konsultat psikiatrike bëhen me Dr. Psikiater që bashkëpunon me studion tonë.

Psikologe Enisiola Kryemadhi

ENISIOLA KRYEMADHI

Logopediste (speech therapist)

Diplomuar në Fakultetin e Shkencave Mjekësore. Eksperiencë në punën me fëmijët që kanë vonesë në të folur, pengesa në zhvillimin konjitiv, psikomotor, belbëzim, echolali, disleksi, etj. Rehabilitim logopedik pas nderhyrjes se Implantit koklear .

Tel : +355696003300

Email : [email protected]