Psikologe Arta Naçi
Keshillime Klinike

Çfarë e bën për vete një grua !? (kush mund t’ia fitojë zemrën)

Era  një  ditë  vendosi   të  sfidonte  diellin.  Ajo  këmbëngulte  se  ishte  në  gjëndje  që  t’a  bënte  një  grua  të  hiqte  pallton  e  saj,  më  shpejt  se  ç’mund  t’a  bënte  dielli ! Dielli  e  pranoi  sfidën. Era  filloi  të   frynte  e  të   frynte , por  gruaja  nuk  bënte  gjë  tjetër  veçse  shtrëngonte  gjithnjë  e  më  shumë  rreth  vetes  pallton  e  saj. Kur  erdhi  rradha  e  Diellit,  ai  vetëm  sa  ndriçoi !  Gruaja  filloi  të  ndjente  vapë  dhe  dalë  ngadalë  e  hoqi  pallton.

Tiranë/Gusht/2016

Gjithashtu mund të pëlqeni dhe